Pagina's

zaterdag 22 december 2012

Souvenir d'Alsace

Een tijdje terug zag ik op een blog dat Marianne D. van Ikorniquilt een nieuwe BOM had. Ik was meteen helemaal 'flieft' op de stofkeuze van haar. Zo mooi. En zo kwam het dat ik er op intekende. Het eerste blok is al een tijdje klaar, maar ik heb het nog niet laten zien. Dus tatatataaaa,
hier is dan mijn eerste blok. Is het geen dotje met die prachtige ooievaar?


De kleuren zijn in het echt mooier, veel warmer, maar de flits ging automatisch aan. Op de onderstaande foto is de flits uitgezet, maar die is niet zo scherp. De kleuren komen daar meer overeen met de werkelijkheid, vooral de blauwtjes.


Ik had Marianne gemaild met de vraag of het niet leuk zou zijn om een lijstje met blogs op haar website te zetten of zo, van alle mensen die deze BOM maakten. Dan konden we bij elkaar de blokken gaan bewonderen. Maar dan moest er op mijn blog natuurlijk wel wat te zien zijn van deze BOM. Dus bij deze is dat goed gemaakt.

Het tweede blok is ook bijna klaar. Dat zal dit jaar nog volgen. En blok drie ligt nog in het zakje te wachten. Dat ruikt verschrikkelijk lekker, want Marianne stopte in dezelfde envelop een zakje lekkere reuk. Dankjewel Marianne.


.

7 opmerkingen:

 1. Mooie blok is het geworden met inderdaad mooie kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stofjes om verliefd op te worden!!!! Dit blok is alvast mooi op naar de rest!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi groot blok, veel plezier met het vervolg, dit gaat vast een heel mooi project worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi geworden
  Vanuit Zweden, wensen wij jou en je familie hele fijne kerstdagen toe, en een heel gelukkig 2013 met veel liefde geluk, en vooral gezondheid, en veel handwerkplezier, volgend jaar dat we samen mogen delen
  Liefs Joke en Angus

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een prachtig blok , ik verheug me er al op als je d3e volgende laat zien....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Birgitte,

  Leuke blok is het geworden zo en ja foto's maken met dit trieste weer, is een ramp hé.

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat leuk, nog iemand die met dezelfde bom bezig is. Hij is prachtig hè? Ik zal binnenkort mijn blog updaten en de foto's plaatsen. Ik heb blok 3 bijna af. Ik vind hem enig om aan te werken.

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.