Pagina's

maandag 24 maart 2014

Kaartjes

De laatste tijd ben ik niet zo aan het borduren, meer aan de haak. Maar met het band voor de randjes per week in huis, zal het er binnenkort toch wel weer van komen.

Via pinterest vond ik schattige garenkaartjes. Deze zij zo leuk omdat ze in zwart-wit zijn (scheelt enorm veel printer-cartridges). En je kunt ze in (laten) kleuren. Misschien een manier om kinderen bij borduren te betrekken. Wil je ze ook maken, klik dan hier. Print de kaartjes uit op dikker papier en kleur ze in. Of gebruik ze meteen.

3 opmerkingen:

  1. Wat zijn ze leuk hé, ik had ze al langs zien komen op Pinterest, maar moet nog even op zoek naar dikker printpapier....
    Groetjes weer

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik borduur zelf niet, maar ze zijn inderdaad wel erg grappig.

    BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.