Pagina's

donderdag 4 november 2010

Feestweekend

Zo daar ben ik weer. Uitgerust en wel na een heel feestweekend. DH werd afgelopen zaterdag 40 jaar en dat werd gevierd. Zaterdagavond waren onze vrienden uitgenodigd. Uiteindelijk waren we met een kleine 20 personen. En dan konden ze ook nog niet allemaal komen. Vaak kwam er een, want de ander moest babysitten op de eigen kinderen.


Dus overdag hadden DH en ik na de boodschappen, de kamer achter uitgeruimd. Tafel en stoelen weg en twee staantafels er voor terug. Dit is ruimtewinnend. en de jongens willen meestal rond deze tafels hangen.


DH is dus vreselijk verwend. Ook door mij. Van mij kreeg hij een heel persoonlijke kaart met weekendje weg. Sinds kort volg ik een cursus Photoshop Elements. En dit is een van mijn eerste probeersels. Ik ben er dan ook echt trots op.

Sorry, je bent net te laat, ik heb de kaart al weggehaald.
Jammer
 Het valt wel op dat blauw zijn lievelingskleur is, he?
Ik zal binnenkort nog wel wat meer (eigen) werk laten zien. Het is veel werk om zo'n foto te bewerken, maar het resultaat is dan ook heel leuk.

PS: deze foto zal ik na een paar dagen verwijderen, vanwege de privacy. Maar ik was té trots om hem niet eventjes te laten zien aan mijn trouwe lezers. De kaart is inmiddels weggehaald
.

10 opmerkingen:

 1. Leuk kaartje heb je gemaakt!!Groetjes Nora

  BeantwoordenVerwijderen
 2. No van harte gefeliciteerd. Leuk zo'n feestweekend. Je kaart is mooi geworden. Waar gaat het weekeindje heen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super Brigitte! Het lijkt me zo'n machtig gevoel als je zoiets in elkaar kunt stelen:)
  lieve groet en tot....riet
  enne....gefeliciteerd nog!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd nog!! Leuk dat je zo'n kaart voor hem hebt kunnen maken, dat is altijd een leuk aandenken. Groetjes...Peebee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaart en dat voor de eerste keer goed hoor en natuurlijk van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je Dh.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dan ben ik blij dat ik vandaag even kijk: mooie kaart hoor! En je man is dus ook van het magische jaar 1970: wat een fantaaastisch jaar was dat! :-) Nog van harte!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Birgitte,

  wauw, jullie hebben het naar jullie zin gehad en wat een mooie fotokaart heb je je man gegeven, dank u voor het even mogen meezien :-)

  groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog gefeliciteerd!
  Leuk deze kaart. En ach, als ik hem morgen tegen zou komen zou ik hem tóch niet herkennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jullie allebei nog van Harte Gefeliciteerd.
  Wat een enige kaart heb je voor hem gemaakt ,
  Groetjes Joke en een fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Misschien iets te laat met reageren, maar mijn felicitatie voor jullie kan niet achterwege blijven. 40 is een mooie leeftijd, niet meer piep en goed gerijpt. Net als kaas en wijn!
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.