Pagina's

zaterdag 22 september 2012

Give-away

De Lindenhof geeft een agenda van Eline's Huis weg. Niet allemaal reageren, dat verkleint mijn kans. Maar het is natuurlijk wel een super-give-away. Dankjewel, Johanna.

De foto van de agenda is van haar blog geleend.
 
 
En dan is er nog een leuke give-away. Het schijnt de tijd van het jaar er voor te zijn. Ook deze is weer geweldig. Mascha geeft een zalig pakketjes weg. Kijk maar. (Ook deze foto komt van haar eigen blog).


Hopenlijk gaan jullie hier ook niet massaal aan meedoen. Maar dat is natuurlijk wel leuk voor Mascha zelf. Dus, kies zelf maar.

Het is overigens al een tijdje dat ik echt geblogd heb. Dat ga ik dit weekend goed maken. Er zijn weer wat dingetjes gemaakt en verhalen te vertellen. Maar door de start van het nieuwe schooljaar zijn die naar de achtergrond gedrukt. Dus tot later dit weekend.


Nagekomen bericht:
Miriam wees me er terecht op dat zij ook een give-away heeft. Je moet wel snel zijn, want je moet voor maandag reageren. Maar ze verloot wel een snoezig egeltjeskaartje.

Afbeelding is van Miriam's blog
 
 
.

3 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd wat je ons allemaal weer te vertellen hebt. Mooie give aways.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook nog een give-away op mijn blog http://borduurblog.blogspot.nl/2012/09/blij.html , zij het een kleine. Maar als ik een van de winnaars ben, dan mag ik een hele rits Kreadoe-kaarten weggeven ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. catharina westerbeek24 september 2012 om 22:32

  Catharina.
  wat leuk en mooi zon prachtige borduur agenda,
  dat zou prachtig zijn om te gebruiken in het weeshuis in indonesie waar ik een half jaar naailes borduren quilten haken en pinniken ga leren aan de kinderen.
  Wie weet .
  Gr Catharina

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.