Pagina's

dinsdag 13 november 2012

Gekke natuur

De natuur kan rare dingen uithalen, dat is eigenlijk wel bekend. Maar dit jaar haalt ze ook rare dingen uit in mijn tuin. Ik zag het al een paar weekjes terug, maar nu heb ik er ook foto's van gemaakt.
 
 
We hebben dit jaar geen aardbeien uit eigen tuin gehad, de vogels hadden veel eerder door dat ze rijp waren dan wij. Een paar planten heb ik in een pot geplant en dichter bij de achterdeur gezet, misschien dat dat zou helpen. Maar het was te laat in het seizoen om nog te kunnen oogsten.
Maar wat zag ik een tijdje terug......             
 
 
 ...... aardbeitjes aan deze plant. Het weer was blijkbaar zo goed en de nieuwe aarde in de pot deed de rest. De aardbeitjes kleuren ook rood. Al ben ik bang dat ze niet helemaal meer rood zullen worden. We wachten af.

Nou had ik ook een frambozenplant van een tante gekregen. En die was ook in een pot gegaan. Pas geleden, en met nieuwe aarde. Zou die ook ............... en jawel ook die heeft bloemetjes en vruchtjes. De foto is wazig, het toestel stelde scherp op het onkruid in de grond (waarom dat nou weer?????) Maar er ziten een paar vruchtjes aan. Ook die zullen wel niet helemaal eetbaar worden.
.

5 opmerkingen:

 1. De natuur snapt het ook af en toe niet meer met die wisselende temperaturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier ook nog steeds aardbeien aan de plant in de volle grond! En een plant in een pot bij de deur zit vol knoppen.
  Als je nog speciale ingredienten nodig hebt voor je amerikaanse recepten,dan kun je terecht bij de Bakzolder.Ze hebben een website en je kunt bestellen.
  Als je problemen hebt met de recepten,geef maar een gil,want ik bak vaak engelse recepten.
  Heb je al wat geprobeerd?
  gezellige dag
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat de planten nu al zin hebben in vrucht te dragen. Wat zal de zomer dan brengen? Lekker om in de taarten/koekjes te verwerken....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn aardbeiplanten weten ook niet zo goed wat ze moeten, geloof ik. Verkleurende blaadjes en kleine aardbeitjes, beide zitten aan de planten. Ze zullen inderdaad wel niet meer rood worden, die aardbeien dan. De blaadjes wel, die kleuren prachtig.
  Heerlijk hè, een tuin, altijd wat te genieten.
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.