Pagina's

zaterdag 27 april 2013

Koningsdag

Vandaag precies over een jaar is het voor de eerste keer Koningsdag. Aan de naam moet ik nog even wennen, ik vind het nog niet zo lekker klinken. Wat vinden jullie?

Om straks helemaal op de kroning  inhuldiging van onze koning voorbereid te zijn, heb ik een grappig patroontje gevonden. Ju kunt het vandaag al maken, maar ook tijdens de tv-uitzending gezellig op de bank.

Succes!Het komt van een Japanse blog, maar gelukkig is het patroon uitgetekend. Anders zou ik het ook niet snappen hoor. Mijn Japans beperkt zich tot een paar woorden waar je niets aan hebt in een gesprek.Veel plezier en succes met haken..

5 opmerkingen:

 1. Dat is wel een héééle sjieke kroon. Een koning waardig.
  We zullen inderdaad aan de datum en naam moeten wennen....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kroon. Ik zit een inhuldigingslapje te borduren. Nog even doorwerken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Birgitte,

  Lang geleden hé, moet nog wel even komen bijlezen .

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ähm.... ook het getekende patroon lijkt voor mij japans !!!!

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.