Pagina's

donderdag 9 mei 2013

Tatto

Tatouages zijn fascinerend, althans, dat vind ik. Tot nu toe durf ik er nog geen te laten zetten vanwege de pijn, maar wie weet. Ik hoorde van een collega dat je dan wel uit moest kijken, want het schijnt ook nog verslavend te zijn.

Deze tatouage vond ik als afbeelding om mijn oude computer. Ik weet niet meer waar die vandaan komt, maar hij is zó leuk.


Dus wie weet, siert deze mijn oor, ooit.
Als DH het goed vindt tenminste, hij is niet zo van de tattoo's.
.


4 opmerkingen:

 1. Dit is inderdaad een leuke, geen poeha tattoo. Jij liever dan ik. Ik heb één paar gaatjes in mijn oren en ik ben al jaaaaren aan het twijfelen voor nog een paar. Het zal er wel nooit van komen . (ook vanwege de 'pijn').

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Birgitte,

  Die is wel origineel in elk geval :-)

  Groetjes, jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan je verzekeren dat het verslavend is, dus weet waar je aan begint... ;-) Ik heb er op dit zelf 2 (op beide bovenarmen) en heb toevallig net vanmiddag een afspraak voor begin juni gemaakt voor nummer 3 (ook op de arm, onder de andere) Dus: ik kan het alleen maar toejuichen ^_^

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.