Pagina's

donderdag 10 oktober 2013

Weer een blokje af

Volgens mij verwaarloos ik mijn blog best wel. Vandaag heb ik al herfstvakantie gekregen, dus ga ik het wat inhalen. Eerst maar een het derde blokje dat gisteren af gekomen is. Nou ja, af. Alleen de yoyo's moeten nog, maar daar had ik geen zin in. Dat wordt iets voor het weekend.


Kijk daar onder het linkerrondje en het vogeltjes er naast moeten nog twee rijtjes yoyo's komen. Voor de ridderspoor. Het knoopje ligt er los op.

Nog even een close-up voor de liefhebbers. 


Het vogeltje hoort eigenlijk naar links te kijken, naar de fontein. Maar ik had het staartje al geborduurd en had geen zin om het hele diertje weer uit te halen. Dus de mijne is lekker eigenwijs en kijkt naar de prachtige rozenstruik.

.
.

4 opmerkingen:

 1. Leuk tafereeltje..., enne .. je moet niet gaan bloggen als je liever wat anders doet hoor.
  Lekker om al herfstvakantie te hebben; jullie zijn vroeg!
  Ik moet nog een week :)
  Je gaat je vast niet vervelen... fijne vakantie!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij heeft dat vogeltje groot gelijk. Je kan beter naar een bloem kijken dan met je snavel in het water van een fontein. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat maakt dit mooie werk dus helemaal van jou!! knufzz...peebee

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.