Pagina's

dinsdag 1 april 2014

Randjes, eindelijk

En ja hoor, ook ik ben dan eindelijk bezweken voor de randjes. Die van Simone en Annelies natuurlijk. Ik had ze al keurig opgeslagen voor ooit. Maar ik kon de verleiding niet weerstaan en haalde band en garen. En afgelopen week ben ik begonnen. Omdat er al een hele serie randjes geweest zijn, kon ik flink vooruit. En zo ver ben ik gekomen.


Lief he? Alleen randje vond ik niet zo leuk. Ik wilde er ook borduurtjes tussen doen. Maar dan wel in twee kleuren, dus geen redwork/blackwork of zo. Nog lastig om zulke patroontjes te vinden. Maar gelukkig kun je andere patroontjes ook wel 'ombouwen' naar zogenaamde 'two-tone' (tweekleuren) borduurseltjes.

Maar ik houd me aanbevolen voor schattige en kleine (niet meer dan 25 steekjes breed) patroontjes. Overlaad mijn mailbox maar. Ik zit er klaar voor.

Nog een plaatje, maar dan gedraaid. Het licht valt er nu beter op. En de kleuren van het onderste stuk zijn dan beter. 

Oeps, ik zie meteen dat ik in het laatste randje een fout gemaakt heb. Uithalen, of toch iets eigens van maken???? Nog even over na denken.
Zien jullie de fout ook?


Groetjes en een zonnige dag gewenst. Maar dat gaat wel lukken. Ik hoorde net op de radio dat het meer dan 20 graden gaat worden. En dat is geen 1 april grap (hoop ik).
.

5 opmerkingen:

 1. Wat grappig dat je ook gevallen bent voor het randje per week! Zelf pik ik er een klein stukje van mee, dat brei ik in mijn Grannyplaid (komt binnenkort op mijn blog). De kleurtjes die je gebruikt, vind ik heel mooi bij elkaar passen en ik vind het een erg leuk en origineel idee om er borduurtjes tussen te doen! Het valt nog niet mee hé om kleine borduurtjes te vinden, je hebt waarschijnlijk Pinterest ook al afgezocht? Ik heb op mijn Pinterestpagina al heel wat (kleine) borduurtjes bij elkaar verzameld, misschien zit er wat voor je tussen? En vandaag heb ik op mijn blog de Letterbak-SAL geplaatst met enkele links naar kleine borduurtjes, misschien vind je daar iets?
  Groetjes en succes met je randjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie randjes!!
  En de fout? Ik zie het weer niet,..
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor, en niet zo'n 'bietje' :>)
  Ik zie de fout en als het mijn werk was, zou ik zeggen:
  "Uith(ui)alen en opnieuw beginnen; alleen dat randje natuurlijk!
  Je maakt er iets heel persoonlijks van en dat vind ik erg leuk.
  Groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zo'n persoonlijke randjeslap.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk bandje heb je gekocht, en je borduurtje ziet er mooi uit, gewoon even uithalen en opnieuw beginnen, anders heb je er straks spijt van. groetjes Tilly

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.