Pagina's

donderdag 22 januari 2015

Niet voor de poes, of toch wel? (update: nu met link)

Op facebook liet ik deze schattige zusjes al zien.


Ik zag ergens op internet en ooit, een foto van deze onderzetters. Ik weet helaas niet meer waar. Maar het plaatje bleef in mijn hoofd ronddwalen. En vorige week besloot ik om ze maar te maken. Dan kon dat plaatje uit mijn hoofd en kreeg ik weer ruimte voor andere dingen. Op hetzelfde internet kon ik geen patroon of ontwerpster/bedenkster vinden. dus ik tekende het patroon ongeveer zelf. De grote cirkel is eigenlijk iets te klein, maar een drinkglas en een mok kan er op staan. Alleen onze grote soepmokken zijn te groot.


Vandaag zag ik bij Carine er ook een voorbij komen. Deze was blijkbaar gemaakt volgens het originele patroon. Het hoofdje en de pootjes zijn dikker gevuld dan die van mij. Dus voor de volgende moet ik dat onthouden. 

Als iemand weet wie de ontwerpster / bedenkster is, dan wil ik dat graag weten. Dan vul ik dat bij dit verhaaltje aan. Zodat ze alsnog alle credits en eer kan krijgen. Want is vind ze schattig......

UPDATE
Marjan mailde mij een link waar het patroon ook staat. Dus mocht je zin hebben, dan kun je ze nu ook zelf maken. Succes.


.

6 opmerkingen:

 1. http://wonderfuldiy.com/wonderful-diy-cute-fabric-kitten-coaster-with-template/

  Bedoel je deze misschien?
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Knap trouwens dat jij ze zónder patroon hebt gemaakt, ze zijn heel leuk geworden!

   Verwijderen
 2. Bedankt voor het delen. Oudste vindt het vast leuk om deze voor haar vriendinnetje te maken.

  Groeten van Juffrouw Mier

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, maar die zijn leuk!!! Als echte kattenliefhebber zou ik die eigenlijk wel moeten maken...
  Bedankt voor de link via Marjan, meteen gepind...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn deze leuk

  Fijne zondag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.