Pagina's

maandag 2 februari 2015

Herfst !!!

Op het gezichtenboek plaatste ik vanmorgen deze foto. Een echte herfstfoto, toch vanmorgen (2-2-2015) vanuit mijn slaapkamerraam gemaakt. En zoals vaker, werd ik al snel door de werkelijkheid ingehaald. De foto stond nog niet koud op FB toen het begon te sneeuwen. Hoera!

Maar ik juichte te vroeg, want het is intussen gestopt en de sneeuw blijft niet liggen. De bodem is te nat.
Fijne maandag.
.

2 opmerkingen:

  1. Ja het ziet er inderdaad uit als herfst :-) De seizoenen zijn aardig in de war.....vanmorgen hier geen sneeuw maar wel regen en nu schijnt de zon vrolijk naar binnen en ziet de lucht mooi blauw en wit, maar met een donkere rand in de verte die groeit.....dus ik geniet nog maar even extra van het zonnetje in huis (alhoewel..ik heb gestoft vanmorgen, maar het zonnetje laat me nu zien dat er wel wéér gestoft mag worden.... ;)
    Groetjes weer

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie foto wou dat het hier zo uit zag ligt meer dan een meter sneeuw
    Groetjes uit een koud winter Zweden

    BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.