Pagina's

zondag 27 oktober 2013

Chateau Hexagon deel 2

Oeps, heb ik toch gewoon mijn hele bericht over de CH gewist!!! Dom, dom, dom. Toch blond, ook al probeer ik dat een beetje te camoufleren. Dus nu type ik het verhaal voor de tweede keer. Het deel met de kruiwagen. Zien jullie het schattige hartje in het handvat van de hooivork? Dat is een ideetje van mij. Vond het een grappig detail. De verticale balk in de kruiwagen was een gefriemel met appliceren zeg. Ik heb het gewoon weggegooid en deze houten balk geborduurd met een platsteek. De handschoen-knoopje vind ik persoonlijk niet zo geweldig. Lijkt niet op zijn plaats daar. Maar misschien straks in het geheel weer wel. Afwachten dus.


Dit deel heb ik op FB al eerder laten zien. Maar toen zonder de yoyo's. Ik ben nu definitief geen voorstander van yoyo's. Wat is dat verschrikkelijke NIET LEUK om te doen. Maar goed, na een avond of 3 prutsen, zijn ze nu klaar. En zitten ze vast. Het ziet wel leuk uit. Het vogeltje op de drinkfontein kijkt eigenwijs de andere kant op als het patroon. De rozenboom is veel leuker om naar te kijken, dan steeds een straal water in je snoet.

Deel 6 zal deze week weer op de deurmat vallen. Ik ben helemaal bij dus kom maar op. In het patroon stond ook dat je een dikke 100 hexagons moest maken. Waarom zou de titel van de BOM anders Chateau HEXAGON zijn, nietwaar?
En die zijn ook klaar. De hexjes moesten in stroken genaaid worden van bepaalde lengte, En kijk dat zijn mijn stroken. Ik heb nog een aantal hexjes over. Ben benieuwd waar die voor nodig zijn.


.

5 opmerkingen:

 1. Wat wordt hij leuk. Ik ben zo benieuwd hoe hij er straks uit gaat zien. Fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat handschoenenknoopje vind ik wel mooi passen bij de kruiwagen hoor. Leuk dat je een hartje hebt verwerkt in de schep! Wat wordt het mooi hé....
  Groetjes weer
  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zat net te genieten van L.A. haar blog en zat daar ook te genieten van al die gave borduurtjes, zo leuk om het nu ook bij jou te zien!
  Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eindelijk iemand gevonden die deze ook maakt, tof om te volgen

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.