Pagina's

dinsdag 8 december 2015

Naar Dorry

Oef, wat is het lang geleden dat ik hier wat geschreven heb, zeg. Het werd weer HOOOOOOG tijd, dus. Pas geleden ben ik naar de opening van Dorry's nieuwe winkeltje in Overloon geweest. Heerlijk dichtbij voor mij. Veel beter dan Tilburg. En wat een plaatje was het. Knus, gezellig, warm en heel belangrijk, boordevol heerlijke stofjes, hebbedingetjes en gezellig mensen.

Ik was er met de anderen mensen van de quiltcursus. We stonden zelfs op de foto op haar blog. Waren we in de gezellige keuken heerlijk aan het koffiedrinken. En wat lekkers eten natuurlijk.

Ik kreeg toen een overzicht van de cursussen en workshops in de handen gedrukt. En werd helemaal lekker gemaakt. En nu ga ik op workshop, en wel morgen al!!
Ik ga samen met anderen van Goof leren hoe je ramen moet lappen. Mijn moeder lacht zich helemaal suf, want ramen lappen is helemaal geen hobby van mij. Maar de ramen van een heuse kathedraal is natuurlijk andere koek.

Dus, wie komt er morgen ook?? Ik ben heel benieuwd.

Groetjes,
Birgitte

3 opmerkingen:

  1. Je zult zien dat het een heerlijke verwendag gaat worden, geniet ervan!
    Groetjes Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vanuit Zweden wensen wij, jullie een heel gelukkig Nieuwjaar en een heel gelukkig en gezond 2016

    Liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.