Pagina's

zondag 20 februari 2011

Daar is ze weer . . .

Het lijkt wel of ik een tijdje ondergedoken was. En eigenlijk was dat ook zo. Pfoe wat was het begin van dit jaar druk. Op school zijn we verhuisd naar een nieuw gebouw én nieuwe lesmethode (in domeinen). Dat vergde veel meer energie dan dat ik verwacht had. Als ik 's avonds thuis kwam was ik kapot. Rond negen uur sliep ik vaak al.

Of zou dit toch te maken hebben met het feit dat ik een jaartje ouder ben geworden. Jawel in de tussentijd ben ik 43 jaar geworden. Klinkt al als een echte dame nietwaar. Mijn verjaardag was super, ik ben super verwend en ook de give-away was redelijk succesvol. Maar liefst 4 zelf-gemaakte kaarten kreeg is. Van haar, haar en haar, en van iemand zonder blog die ook onbekend wil blijven. Er was ook een dame die de give-away te laat ontdekte om mee te doen, maar me spontaan een setje lapjes stuurde!!! Kijk deze waren het.
Lief toch. Ze zou eigenlijk heel graag meedoen, maar het was te kort dag. Maar met zo'n lief geschenkje laat ik haar toch meeloten. Die loting ga ik a.s. dinsdag doen, precies 1 week na mijn verjaardag. Dan heb ik ook tijd om naar het postkantoor te gaan om de pakjes te laten wegen zodat het voldoende gefrankeerd kan worden.
De kaarten, a.s. dinsdag zal ik er meer over vertellen

Ik wil bij deze ook iedereen hartelijk bedanken die mij op welke manier dan ook gefeliciteerd hebben, via mijn blog, via de e-mail, post, telefoon, of hoe dan ook. Het is ontzettend leuk om zo verwend te worden met aandacht. Alleen daarvoor zou een mens meerdere keren per jaar jarig moeten zijn. Het nadeel is, dat je zo snel oud wordt.
.

5 opmerkingen:

 1. gewoon af en toe op een stoel gaan staan en aandacht vragen, je zult zien hoe mensen reageren:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben jij gek, dat hoeft helemaal niet, je viert gewoon de kwarten, halven en driekwarten en als het je nog te weinig is vier je elke maand.
  Fijn dat je een leuke dag hebt gehad.
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O hé Bietje , alsnog een "gelukkige verjaardag" , beter laat dan nie hé !
  Plezant zomaar lapjes krijgen. Heb je er al ideetjes voor ?
  Nog een prettige avond !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag. Mooie kaarten heb je gekregen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bietje, het was heel aangenaam te horen dat je mijn lapjes leuk vond, geniet er maar van. Allé , een glimlach is mooier dan welke onbetaalbaar geschenk niet? Groetjes uit Brugge Carine http://patchworkstar.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.