Pagina's

dinsdag 7 februari 2012

And the winner is . . . . .

Anita. Proficiat jij hebt het doorgeefboek gewonnen.

Er waren 15 reacties en ik had DH gevraagd een getal onder de 16 te noemen. Hij koos twee, als symbool voor ons tweetjes. (Soms is hij toch wel romantisch aangelegd hoor).

Dus het boek gaat naar Anita. Ik heb je een mailtje gestuurd voor je adres. Schrijf je het even terug, dan stuur ik het zo snel mogelijk op. Dat zal op z'n vroegst morgen zijn, want vandaag is mijn moeder jarig. En kijk eens wat ik het weekend voor haar gemaakt heb....


Nou ja, op de foto is het nog niet af, maar dat laat ik later wel zien. Weten jullie al wat het gaat worden? En herkennen jullie de stofjes?
Ben benieuwd naar jullie reacties.

Fijne dag nog, ik ga zo meteen lekker vlaai eten. Jammer van de kilo's die ik er al af heb, maar wel lekker..

6 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd met je moeder. Ga je een krans voor haar maken? Mijn adres is onderweg. Na het uitlezen zal ik het boek op mijn blog zetten en aan de volgende doorsturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je een krans voor haar hebt gemaakt en de stofjes zijn zo mooi ervoor! Ik wens haar nog veel gezonde jaren toe en dat jullie het nog langs samen gezellig mogen hebben, met of zonder vlaai! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte met de verjaardag van je Mamma en "Een Krans" in deze mooie stofjes is een liefdevol prachtcadeau.........
  Fijne dag, groetjes Anje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anita, gefeliciteerd met je prijs. En volgens mij ga je zo'n leuke krans maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En? Lekker van de vlaai gesnoept?
  Ok mijn vermoeden is dat je moeder een mooie krans krijgt. Mooi licht van kleur met wat rood voor pit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. gefeliciteerd met je moeder,en het wordt een krans,groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.