Pagina's

dinsdag 30 oktober 2012

Papier hier


Bekende spreuk van Holle-Bolle-Gijs. Maar de laatste weken ook in Huize Bietje. Ik ben flink aan het opruimen geweest. Volgens mij noemen de Amerikanen dat 'decluttering'. Ik wil veel ruimte in mijn huis en in mijn hoofd krijgen, dus ga ik veel wegdoen. Ik ben begonnen met het oud papier.

Boven op kantoor lag nog heel veel papier. En als ik er nu op terugkijk, VEEEEEEEL te VEEEEEEL. Daar ben ik begonnen. En toen laatst oud papier opgehaald werd, konden de mannen tien minuten uittrekken voor ons adres. Kijk maar.


Voor de duidelijkheid, achter dat gele doosje staan nog eens 4 dozen die niet zichtbaar zijn op de foto. En vergelijk dat eens met het kleine stapeltje doosjes bij de buren, verderop op de foto.
Goed gedaan he, zo'n 5 - 6 meter papier is weggegaan. Ik ben er zelf wel trots op.

Nog niet al het papier is weg, de komende tijd hoef ik me niet te vervelen, want er is meer weg te doen. Maar ik wilde jullie dit laten zien, enerzijds omdat ik trots ben op mezelf. Ik ben een echte verzamelaar en kan heel weinig weg doen. Anderzijds omdat het ook een van de redenen is dat ik zo weinig actief ben op blog-gebied.

.

7 opmerkingen:

 1. Soms kan dat zó lekker zijn, opruimen en weggooien. Je hebt een super begin gemaakt. Succes en sterkte met de rest :-)
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ben maar heel trots op jezelf, knap hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die mannen zullen zich rot geschrokken zijn!
  Goed werk! Succes met de rest.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tsss ... sommige mensen hebben een echte verzamelwoede !
  (hihi) ;)
  Ale Bietje amuseer je nog een beetje :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed van je. Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je bent niet de enige de moet ruimen hoor! Ik neem het al weken voor, ik heb volgens mij alle bankbriefjes nog om maar iets te noemen. Ben 48 en op mijn 14e had ik mijn eerste bankrekening!Nu ik dit typ realiseer ik me dat ik snel moet beginnen!

  Doei....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tja, ik ben ook eens begonnen met papier/oude tijdschriften. Veel zijn er naar Kika gegaan. Nu de rest nog.............................

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.