Pagina's

woensdag 4 december 2013

Pom pom pom pom

Als je nog een last minute verrassing voor bij je surprise nodig hebt. Lees dan eens verder. Heb je het niet nodig? Dan mag je ook verder lezen. Je zult het net als ik meteen willen uitproberen.

Ik vond namelijk een site waar ze pompons tot een ware kunst hadden verheven. En het leuke is, de beschrijving hoe ze gemaakt zijn, staat er gewoon bij!!! Zalig toch, zulke creatievelingen.

Wat denk je bijvoorbeeld van deze oogjes? Daar kun je in een surprise toch alle kanten mee uit?


Je vindt ze hier, op de site van Mr. Printables.


Houd je meer van bloemen dat zijn de onderstaande pompoms wat voor jou. Op de link staat ook heel duidelijk hoe de kartonnen malletjes er uit zien. Die worden eigenlijk voor alle pompoms gebruikt.


Dit is de bijbehorende link, weer van Mr. Printables.

En als je dan eenmaal bezig bent, dan is de beer natuurlijk los. Je kunt ook beren of dieren pompoms maken. Kijk maar naar deze variant op de Bremer stadsmuzikanten.


En natuurlijk de bijbehorende link. Met dank aan Mr. Printables.

En dan een beetje laat, maar niet minder leuk: Spookjes. Ideaal voor halloween. Ik zie ze al met een stelletje bij elkaar bij ons in de kamer spoken het volgend jaar. Lijken ze niet op Caspar het lieve spookje?


De link is dit. Op dezelfde pagina wordt trouwens ook uitgelegd hoe je andere halloween pompoms kunt maken, zoals schedels.

En wat dacht je van een stad als kinderspeelgoed. Niet voor hele kleine kinderen die nog alles in hun mond steken. Huisjes, boompjes, autootjes en ik zie zelfs een vrachtwagen (???).


De link weer. Als je het systeem eenmaal doorhebt, dan zijn er natuurlijk nog talloze mogelijkheden. Veel plezier met het maken. Laat je me dan ook even weten (en misschien zien) wat je gemaakt hebt?
.

2 opmerkingen:

  1. Ik schrik mij naar van die oogjes,...
    hahaha,.. ze zijn leuk,..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke link, dankjewel voor het delen. Die leeuw is ook leuk voor het WK!

    Groeten van Juffrouw Mier

    BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.