Pagina's

zondag 21 september 2014

Knusse lampjes

De herfst zit er duidelijk aan te komen. En dan krijg ik zin in van die warme kleuren, warme dingen om te eten/drinken en zin om mijn huis warm aan te kleden (en mezelf natuurlijk ook). Struinend over internet zag ik deze lampen. Helemaal geweldig toch?


Alle lampen zijn om een mooie tak gedraaid. Een tak waarvan de schors er van af getrokken is. Super mooi.

Ik vroeg met wel af hoe je de draad breit. In het rond? Of een lang stuk en dan er om heen naaien? Mijn oplossing zou zijn punniken. Als je tenminste zo'n dikke punnikklos hebt.

Ik vind hem super, maar of ik deze ga maken? Daar twijfel ik nog heel sterk over.
Wat vinden jullie?


.


3 opmerkingen:

 1. Zelf ben ik geen herfstfan, maar deze lampjes vind ik wèl leuk! Ik dacht eerst dat de bollen in een metalen houder zaten, maar toen je het over breien had heb ik de foto vergroot, en ja .... toen zag ik het...
  Een koord kun je ook rondbreien op 3 of 4 naalden en op deze manier net zo dik maken als je wil. Het is alleen wel een werkje waar je wat geduld voor moet hebben ... Er is ook een mooi filmpje via google te vinden over koord breien.
  Nou, Birgitte ... veel succes als je er aan gaat beginnen!
  Je hebt dan uiteindelijk wel een geweldige verlichting...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellige lampjes, vind de herfst wel wat hebben.
  groetjes Tilly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk, de herfst, ik hou er echt van.
  En deze lampjes vind ik erg leuk.
  Goede zondag!

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.