Pagina's

zaterdag 20 november 2010

Give-aways

Er zijn weer een paar mooie give-aways aan de gang. Voor sommige moet je snel zijn, maar voor andere krijg je wat meer tijd.


Simone van Atelier Soed Idee, juist die van de prachtige werkjes, verloot schaartjes.


Quilting Jeannet verloot een patroon van een map. En dat is niet zo maar een map hoor.


Dat was het weer voor vandaag. Fijn weekend en tot later. De update van de flowers houden jullie nog te goed. De komende twee weken zijn nog heel druk. Daarna geloof ik wat meer tijd te krijgen.


PS mijn computer heeft last van te veel cola. Er is cola over heen gegaan en nu doen een aantal letters het niet meer, waaronder de n. Deze moet ik iedere keer kopiëren en plakken. Heel onhandig voor een sneltyper zoals ik.
Heeft iemand een idee hoe ik de vastgeplakte letters gemakkelijk kan losmaken. Als ik de toetsen van mijn laptop losmaak, dan zit er nog een soort matje onder. En daaronder zijn ze vastgeplakt.

5 opmerkingen:

 1. Hallo Birgitte,

  Oh neen toch, en cola kleeft zo lekker hé, aiai, misschien in het vervolg géén drinken meer voor Bitgitte aan de laptop :-)

  groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is nu al te laat. Maar mijn DH haat het als ik eet of drink achter de laptop.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bietje men geve geen cola aan de laptops !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Major problems! Maar mijn DH heeft even voor je gegoogled. Er zijn 2 oplossingen, de eerste is een dure, laat het toetsenbord vervangen door de fabrikant, kost waarschijnlijk rond de 80 euro. De tweede is geheel op eigen risico en kost je 2 uur werk. Zie dit volgende adres voor een beschrijving http://www.computing.net/howto/simple/keyboard/

  Ik wens je veel succes!!!
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nou, die aart toch, leent ie zomaar zijn dh om jouw probleem op te lossen! hopelijk werkt het.
  groetjes en tot....riet

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.