Pagina's

donderdag 30 december 2010

Winter wonder land

Ik krijg geen genoeg van winter wonderland foto's. Doordat ik moest werken heb ik er zelf niet zo veel kunnen maken. En ook vergat ik vaak het toestel mee te nemen.
Maar met kerst gingen we te voet naar mijn ouders. Lekker ouderwets door de sneeuw baggeren. Zij wonen namelijk in een echte woonwijk, waar niet geveegd wordt, zodat de kinderen lekker in de sneeuw kunnen spelen. En op sommige plekken werd helemaal niet geveegd, zoals paadjes en zo. Dus echt baggeren, soms wel tot ver over je enkels in de sneeuw.

Veel foto's heb ik niet gemaakt, maar een paar wil ik jullie niet onthouden. Geniet maar mee.

Dit is ongeveer het zicht vanaf ons huis, met de kerk. Zien jullie die pijpen op het dak? Die zijn van een bakkerij. Wij worden regelmatig gewekt door de geur van heerlijk vers gebakken brood.
De kerk nogmaals, maar nu recht van onder. Het is bijna niet te zien, maar over de galmgaten hangen lichtjes die samen een grote ster vormen. In het donker is dat een geweldig gezicht: onze eigen ster van betlehem.
Dit huis kwamen we onderweg tegen. Hopenlijk slaan de bewoners hun voordeur niet te hard dicht, want dan krijgen ze vast nog een kleine, plaatselijke sneeuwbui.
En hoe vinden jullie onze eigen adventskrans? Prachtig he. Dit wordt volgend jaar verwerkt in onze kerstkaart.
.

2 opmerkingen:

  1. Het was een prachtig gezicht. Maar bij ons is het nu alleen nog maar blubber. Een vies gezicht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heerlijk die mooie sneeuwfoto's! de adventskrans is echt een toppertje! lieve groet en tot....riet:)

    BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.