Pagina's

vrijdag 8 maart 2013

Warmte

Breien is in, is hip. Ook reclamemakers beseffen dat. Via een andere blog (sorry weet niet meer welke) vond ik twee reclamefilmpjes van een energieleverancier uit België. Warmte is een begrip dat je niet kunt zien, en zij waren aan het brainstormen over hoe je dat zichtbaar kon maken. En dat doen ze dus met breiwerk.

Als de verwarming aanslaat, zie je het warmer worden. Dat wordt in beeld gebracht door de voorwerpen een gebreid jasje te geven. Gaaf gemaakt. Ik heb ook filmpjes van "the making of" gevonden. Echt de moeite waard.


En "the making of" is deze.


En vorig jaar maakten ze een nieuwe over zonne-energie. Ook al zo gaaf.


En tot slot nog "the making of" van deze laatste. Hier laten ze nog duidelijker zien hoe de commercial gemaakt is. Eigenlijk filmen ze terug. Zonda van al het breiwerk, maar het levert wel een geweldige commercial op.


Veel kijkplezier..

1 opmerking:

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.