Pagina's

vrijdag 8 juli 2011

Dag 1 ...

van mijn vakantie. Een zalig gevoel, kan ik je zeggen. Lekker niets doen, alleen wat ik zelf wil, wanneer ik het zelf wil. Uitrusten, opruimen (van mijn schoolspullen, maar ook in mijn hoofd), kortom genieten.

DH krijgt pas over een paar weken vakantie, tot die tijd ga ik lekker mijn eigen gang. Loopt hij me ook niet voor de voeten met het opruimen. We verschillen nl. van mening over wat weggegooid kan worden.

Maar eerst wil ik jullie deze foto laten zien.


Mijn anjer-schaar-vinder. Ooit, lang geleden, leerde mijn oma mij deze anjer maken. De laatste maand doken op diverse logs vele anjers op. Het lijkt wel of steeds meer patronen uit de jaren 70 en 80 weer herontdekt worden. Zo ook deze. Dus haakte ik net zo lang tot ik mijn versie klaar had. Lang koord eraan, kwastje van dezelfde kleuren, en voila mijn anjer-schaar-vinder.

Op de foto kijk je tegen de onderkant van de anjer. De andere kant valt open als je de anjer omdraait. Kijk maar op de volgende foto.


Je ziet dan meteen dat het hol is. Oma vulde dit vroeger flink op met watten. Maar op internet zal ik een handigere oplossing. Het is een prima plek om een vingerhoed in te doen. Zo is die altijd binnen handbereik.
.

3 opmerkingen:

  1. Geniet lekker van je vakantie! Enne: je anjer is leuk geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. FIJNE VAKANTIE!!!!!!en hoeveel gelijk oma's ook hebben, maar het idee met de vingerhoed: geweldig:)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijne vakantie en geniet mar lekker van al die dagen waarin je kunt doen wat je wilt.....

    BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.