Pagina's

donderdag 5 januari 2012

Dear...

Ik liet al een paar kaartjes zien die begonnen met 'Dear'. Gisteren over goede voornemens, en met kerst die van Joseph.

Jared Wunsch en Hans Johnson maakten de site 'Dearblankpleaseblank'. Zelf zeggen ze twee 'nerdy' en 'weird' types te zijn, die deze site speciaal maakten voor middelbare scholieren die liever binnen zitten. En daar contact maken met anderen in de buitenwereld, dan naar buiten gaan en ook nog vitamine D op te doen. Dat is hun bedoeling nú. Maar het idee kwam oorspronkelijk toen Hans een slechte ervaring opdeed en op een ludieke manier wraak wilde nemen.

Iedereen kan er quotes of uitspraken toevoegen. Er schijnt wel wat censuur van henzelf op te zitten, maar niet veel. Want hun kat zou het doen. In een etsyshop worden een aantal op papier verkocht. Ik laat er een aantal zien.


.

3 opmerkingen:

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.