Pagina's

maandag 30 januari 2012

Een dun laagje sneeuw

Dat hadden ze voorspeld. In het oosten van het land zou een dun laagje sneeuw vallen. En jawel, gisteravond lag er een heus laagje sneeuw op de rand van de trottoirs. Dus we krijgen toch nog een beetje winter.
En vanmorgen was dat dunne laagje echt wel een laag geworden. Niet zoals vorige winter, maar toch echt wel dat je zegt SNEEUW.


En kijk. Op de gietijzeren deurmat geeft de sneeuw gewoon een kanten tapijtje. Als ik naar buiten ga, stap ik voorzichtig over de mat heen. Niet helemaal de bedoeling van een mat, maar wel zo mooi.


Eens kijken hoe lang die blijft liggen. Het is namelijk ook aan het vriezen. De echte schaatsliefhebbers hebben de schaatsen al weer van de zolder gehaald.

Fijne dag verder.


.

3 opmerkingen:

  1. Hier in het westen sneeuwt het nu ook. Overal ligt nu een heel dun laagje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier alleen een laagje poedersuiker, mar met de zon erbij, heerlijk licht! Groetjes
    Lida

    BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.