Pagina's

zaterdag 7 januari 2012

Quote

Op Wendy's blog (Steekjevoorsteekje) zag ik vandaag een quote die me op dit moment heel er aanspraak. Dankjewel Wendy voor de bijzondere spreuk op een bijzonder goed getimed moment.


Angst verandert niets aan het verdriet van gisteren
en lost de problemen van morgen niet op.
Het enige wat angst doet is je vandaag verlammen.
C. ten Boom


Op dit moment is deze spreuk voor mij maar al te waar. Maar dat neemt niet weg dat het bijzonder moeilijk is om me vandaag niet te verlammen.

.

4 opmerkingen:

 1. Heel veel sterkte en wijsheid met de obstakels die nu op je pad liggen! Ze liggen er niet voor niets...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dan ben je niet de enige die hiermee worstelt. Ik had me de spreuk ook al ter harte genomen, maar je kunt nog zoveel met je verstand beredeneren, het gevoel kan nu eenmaal niet uitgschakeld worden. Ofschoon erover nadenken misscien toch kan helpen het te verbeteren. Mijn therapeut zegt nl.dat het gevoel een reactie is op het denkproces, maar dat het signaal zo snel gaat dat je het zelf nauwelijks bemerkt.Sterkte ermee en groetjes van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wens he heel veel sterkte en geduld met het overwinnen van je moeilijkheden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow dat is een hele sterke.....

  angst is ook een slechte raadgever..........

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.