Pagina's

vrijdag 15 november 2013

Gekrompen ???


Nou nee. Loesje reageerde op mijn vorige foto van de shawl. Ze vroeg me voorzichtig of ik niet te veel meerderde. Dus heb ik toch maar het patroon nog eens goed gelezen. En jawel. Ik meerderde in het effen stuk 4 x 2 steken (= 8 in totaal). Terwijl het maar 4 in totaal moest. Ik was dus hard op weg om een omslagdoek te maken in plaats van een shawl.

Alles uitgehaald en opnieuw begonnen. Kon ik er meteen een foutje uithalen dat er in het begin in geslopen was. 

Op feestboek heb ik deze foto ook gepubliceerd. Daar kreeg ik de opmerking dat het een winterstring zou worden......

.

4 opmerkingen:

 1. Oeps, opnieuw begonnen..... maar wel fijn dat Loesje je tipte want beter nu ontdekken dat het niet goed is dan aan het eind van je breiwerk.....
  Groetjes weer
  Maran

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja, beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald...
  Maar het is wel jammer van je werk!
  Dat van die string is herkenbaar..., als ik op zekere hoogte ben met haken, dan hoor ik hoor van die opmerkingen van m'n mannen hier...

  Fijn weekend, groetjes van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeps! Ik moet zeggen dat ik er over heen gelezen heb toen je het in je berichtje neer zette. En ik had het ook niet gezien aan de foto. Helaas... maar weer opnieuw ribbeltje voor ribbeltje verder dan maar.

  Groet,
  Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.