Pagina's

zaterdag 23 november 2013

Zegel van de Zon

Mijn shawl vordert gestaag. Weten jullie nog dat ik een flink stuk moest uithalen, omdat ik te veel meerderde en het op een omslagdoek ging lijken?

Nou dat is gebeurd. En wat een verschrikkelijk werk is dat. Niet alleen omdat uithalen vanwege een fout nooit leuk is. Maar ook omdat het verloopgaren flink wat wol in zich heeft. En al zich flink vastgreep in andere draden. Wat een verschrikking om uit te halen. Het leek wel of de wol al aan het vilten was. Dus deze shawl zal niet zo vaak de wasmachine zien, zonde van het materiaal.


Intussen ben ik opnieuw begonnen en nu ben ik zo ver dat ik met het verloop garen precies zo ver ben als voor het uithalen. De shawl zelf is wel een stuk langer. Ik heb er dan ook geen spijt van dat ik het uitgehaald heb. Zeker niet. 

Loes nog bedankt voor je tip!!!

Kreeg ik eerst opmerkingen op facebook dat het wel een winterstring lijkt. Nu bij deze foto denk ik zelf aan een slaapmuts, maar dan wel een hele warme.


.

5 opmerkingen:

 1. Wat vervelend als de wol zo in elkaar zit bij het uithalen! (Ik heb dat ooit met Alpacawol gehad, verschrikkelijk....dus ik weet waar je over praat).
  Maar gelukkig is de rotklus achter de rug en kun je nu weer genieten van het breien. Het wordt erg mooi.
  Groetjes weer
  Marnan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kleurtjes Birgitte, jammer dat het zo lastig uit te halen is, maar je bent weer aardig op weg.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is wel heel mooi garen. Gelukkig hoef je sjaals niet zo vaak te wassen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei, dat was dus een rotklusje.
  Ik vind je kleurencombi prachtig en krijg daardoor nog meer zin om ook te beginnen. Morgen maar eens in de bakken met wol duiken. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.