Pagina's

vrijdag 1 november 2013

Gewonnen !!!

Patty had laatst een superleuke give-away. Patty vilt en ik ben al langer een bewonderaarster van haar werk. Vilt is heerlijk zacht en ze maakt er de prachtigste dingen van. Klik HIER en je komt op haar blog, waar ze regelmatig waar mooie werkstukken laat zien.

Laat ik nou de gelukkige zijn van haar give-away! Jippie. En ik won een geweldig mooie vilten broche. Uiteraard door haarzelf gemaakt. Ik moest haar wel beloven een foto van mezelf mét broche uiteraard te sturen. Dat is wel een hele kleine geste voor dit mooie kunstwerkje.

Afgelopen woensdag was DH jarige. Iedereen nog bedankt voor de warme felicitaties. Ik had ook op FB een oproep gedaan om hem te feliciteren. En zijn telefoon bliepte de hele dag door. Heerlijk.

's Avonds gingen met ons tweetjes uit eten in een Argentijns restaurant. En voor die feestelijke gelegenheid droeg ik voor het eerst mijn nieuwe broche. Zo zag ik er uit.


Ik heb de foto met de warmste kleuren genomen. Maar nog steeds doen die niet helemaal recht aan de heerlijke warme rode, groene en gele tinten. Het shirt wat ik draag is ook echt zwart en niet donkerblauw.  Patty vanaf deze plek nogmaals bedankt, ik ben er erg verguld mee.

Fijne dag nog.
.

1 opmerking:

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.