Pagina's

zaterdag 8 februari 2014

Leuk, klein projectje

Laatst zag ik zo iets schattigs, een lief klein projectje. Een ieniemienie vilten opbergboxje voor borduur garen. Zo schattig. Kijk zo ziet het er uit.


Het borduurgaren zit op een naaimachine-spoeltje gewikkeld. En door een gaatje in de bovenkant komt de draad er gemakkelijk uit. In een klein tasje aan de voorkant stop je eenvoudig het wikkeltje met de kleurnummer. Je kunt zelfs 2 spoeltjes in een boxje doen.

Zelf ga ik deze niet maken, mijn borduurgaren zit op kaartjes. Bovendien zou ik té veel boxjes moeten maken. Ik heb veel verschillende kleurtjes. Maar wil jij wel zo'n schattig boxjes maken, kijk dan op deze link. Het is namelijk wel een heel lief cadeautje in een pakketje voor een lieve collega-handwerkster..

4 opmerkingen:

 1. Bedankt voor de link, erg leuk tussendoortje! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,

  Zoals je zelf zegt, als je veel kleurtjes hebt, heb je toch net iets teveel boxjes nodig :-) Maar voor wie maar een paar kleurtjes heeft, wel een schattige oplossing dan.

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een gaaf ideetje! Leuk om voor iemand te maken en cadeau te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. bonjour de bretagne !!!!
  je viens de découvrir votre blog ou j' ai fait une jolie promenade
  ANNY

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.