Pagina's

donderdag 20 maart 2014

Knieën

Heel lang heb ik het vol kunnen houden, heel lang heb ik het kunnen weerstaan. Maar deze week ben ik dan toch door de knieën gegaan. Die knieën die ook al wat ouder geworden zijn, zijn blijkbaar niet zo stabiel meer.

Ik was in de garenwinkel in de buurt, moest wat garen hebben voor een vestje dat ik aan het haken ben. Ik was ook tussen de kantjes aan het zoeken voor een leuk kantje, dat ik overigens niet gevonden heb. En daar zag ik opeens een stuk of 5 brede banden liggen. Dat leken wel borduurbanden. Even uit het rek trekken en ja hoor, borduur band. Of althans, er kan op geborduurd worden. Volgens mij zijn ze eigenlijk voor wat anders bedoeld.

Zou ik dan toch, of toch maar niet, of toch wel?????
En welk zou ik dan..........

Ik stond te twijfelen of ik er wat van mee zou nemen. Het was mooi band, maar waarvoor? Tja, voor de borduurrandjes van Randje per week natuurlijk. Daar wilde ik eigenlijk niet aan mee doen, want wat moet ik met zo'n lange rol. Ik heb zitten puzzelen of ik er iets nuttigs van kon maken, maar inspiratie kwam nog niet. Ik was te druk met andere dingen bezig. Bovendien vond ik de stof tamelijk prijzig. Je moest 2 meter hebben en dan kwam je al gauw aan 20 - 30 euro voor de stof alleen uit. En dat voor iets wat niet bruikbaar is...
Mij zuinige aard sputterde helemaal tegen.


Maar deze band is stukken goedkoper. Dus ik ging overstag en door de knieën dus. Er ging 2 meter band mee. En meteen ook 2 kleurtjes garen die leuk bij elkaar passen. Die knieën he, niet meer wat ze geweest zijn. ;)

En ook drie lapjes vilt gingen in mijn mandje. Ik heb iets gezien dat heel leuk is, maar ik moet eerst de tijd vinden om dat te maken. Dus wordt vervolgd. 
En natuurlijk ging ook een paar bolletjes wol voor mijn vestje mee. Dat ben ik echt niet vergeten hoor..

6 opmerkingen:

 1. Leuk toch, welkom bij de club! Hier ga je geen spijt van krijgen, alleen het doen geeft al zoveel plezier en ontspanning, dan maakt het toch niet uit als de rol kant en klaar ergens ligt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke borduurband heb je gevonden! (ik vind het ook nog wel leuk lente-achtig combineren bij je viltlapjes) Veel plezier met de randjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi borduurband. Geniet van de randjes !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke borduurrand, en je gekozen kleuren zijn erg mooi, welkom bij de randjes-club, en hoe lang de strook wordt is toch niet belangrijk,gewoon doen wat je zelf leuk vindt. groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hahaha. Kun je niet helpen als de knieen niet meer zo sterk zijn,..
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.