Pagina's

woensdag 19 maart 2014

Stemmen

Ik had een heel berichtje voorbereid over het stemmen. En dan met name hoe de landelijke media hier mee omgaat. Dat het meer landelijke politiek en landelijke thema's betrof, onder het mom van gemeenteraadsverkiezing dan wat anders. Maar toen ik het nog een keer doorlas, heb ik het verwijderd.

Nou roep ik alleen maar iedereen op om te gaan stemmen. Laat je stem niet verloren gaan, nou mag je je laten horen. De gemeenteraad beslist over veel meer dingen die je meer raken dan de landelijke politiek. Dus stem.


Onze biljetten liggen klaar om straks als DH van zijn werk komt, te gaan verzilveren. Wat doen jullie, stemmen of niet?

.

5 opmerkingen:

 1. Natuurlijk, stemmen! Als je niet stemt dan -vind ik- moet je ook niet zo mopperen op de (lokale) overheid. En.... er gaan steeds meer belangrijke taken van centrale overheid naar de gemeenten, reden temeer om te zorgen dat je je stem laat horen!
  Onze stemmen zitten al in de "bus". Raar he? Je stembiljet in een kliko gooien :-)
  Heleen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb al gestemd, natuurlijk moet je gaan, vroeger is er gevochten voor stemrecht,dus niet verloren laten gaan.
  Leuk dat je ook gaat borduren, ben benieuwd welke kleuren je kiest. groetjes Tilly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Natuurlijk heb ik gestemd. Het is een democratisch recht en daar moet je gebruik van maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal met je eens, jammer om een stem verloren te laten gaan! Leuk dat je er een blogje aan hebt gewijd! Fijne dag nog!

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.