Pagina's

donderdag 18 februari 2010

Giga-Granny

Een aantal lezeressen vroegen mij welk garen ik gebruikte voor de Giga-Granny. Dat zijn flinke bollen garen van het merk Royal, gehaald bij de Zeeman. Ze kosten € 0,99 per bol. Ik heb er 12 gekocht, vier van iedere kleur. De bedoeling is dat ze allemaal opgehaakt worden in deze deken. Op de foto zijn er al 6 bollen opgehaakt. De deken is zo'n meter in het vierkant. 

En het haken schiet lekker op, want volgens het etiket is naald nummer 4 of 5 nodig. Ik gebruik 5, maar dat is eigenlijk iets te groot voor mijn royale haaksteken. De deken is dan ook niet helemaal vierkant mee, maar meer stervorming. Op de foto zie je daar niets van en straks ook niet meer. Het is zo los gehaakt dat ik het alle kanten uit kan rekken. Dus straks is ie weer mooi vierkant.

Ik had een foto gemaakt met een close-up van de bollen en de haaknaald. Maar nu ik deze van het toestel wil halen, zegt mijn laptop dat er geen foto's op het toestel staan. Terwijl ie toch goed te zien is. Morgen kijk ik wel wat er precies aan de hand is. Die foto komt er dan nog wel.

1 opmerking:

  1. Hé dank je wel, ik zal eens op zoek gaan!! Heb hier ook technische problemen grrrr! Mooie avond! Groeten, Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.