Pagina's

donderdag 29 juli 2010

Dit lees ik op dit moment / I am reading

Een boek van Jennifer Chiaverini. Het is een omnibus en bevat de eerste 3 delen van haar Elm Creek saga. Ik lees het boek in het Engels. Ik lees nl. erg snel en op deze manier doe ik er langer over, zodat ik ook langer kan genieten.
A book of Jennifer Chiaverini. It's an omnibus with the first 3 books from her Elm Creek Saga. I read it in English. I read very fast and in this way it will take more time, so I can enjoy it longer.
Ik ben volkomen gegrepen door de sfeer die zij weet te scheppen met woorden. Wat zou ik graag een cursus volgen in Elm Creek Manor! Zo warm en gezellig lijkt me dat. Zijn er meer mensen die mee zouden willen?
I am completely hooked by the way she creates an atmosphere. I would love to spend a week in Elm Creek Manor! So warm and cosy. Are there more people who would join me?

6 opmerkingen:

 1. Ja hoor, ik ga wel mee ^_^ Ik heb deze omnibus ook gelezen, en ik heb voor mijn verjaardag deel 5 gekregen (deel 4 heb ik ook al uit) Het leest erg prettig, dus bereid je voor: voordat je het weet, heb je alle 16 delen thuis staan...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil ook mee. Ik zie me al de oprijlaan oprijden en dan later op die veranda zitten. Heel veel leesplezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker als je je zo verliezen kan in lezen.
  Vroeger heel veel gedaan maar lukt niet meer, val na 2 zinnen in slaap, hoe mooi/boeiend ook !!;-))

  Aj akelige plek je buik verbranden.
  Ja dat poeder herinner ik mij ook nog.
  Toen was de remedie droog houden nu juist niet meer.
  Heb een keer een strijkijzer tegen mijn buik gehad, stond in ondergoed te strijken, alleen het randje maar inderdaad heel gevoelig.

  beterschap en veel leesplezier, dagdag... MM

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga met je mee hoor, lijkt me echt het einde. Maar helaas....... De boeken van Jennifer zijn echt helemaal geweldig, ik bestel ze via Bookdepostitory. Daar zijn ze een stuk goedkoper en geen verzendkosten :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat lijkt me ook helemaal geweldig, ik wil dus ook best mee. Ben ook bezig met het lezen van de boeken en het is zo herkennend vaak. Een groot aantal zijn in het Nederlands vertaald en voor mij leest dat wel een beetje gemakkelijker. De Sylvia`s Bridal Sampler komt er ook uit voort. Een huwelijksquilt die ze van haar vriendinnen aangeboden kreeg in een van de boeken. Leuke verzonnen verhalen die zorgen voor een stukje ontspanning, even weg uit de werkelijkheid.
  Groetjes van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O ja ik gs zo met je mee ben helemaal weg van de boeken van Elm Creek en idd de sfeer die er beschreven wordt is zo geweldig ik zou er zo willen wonen.

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.