Pagina's

vrijdag 30 juli 2010

Life is Beautiful, update 10

Met maizena op mijn blaar zit ik lekker buiten te lezen in de dikke pil van Jennifer Chiaverini. Als diverse mensen deze tip geven, ben je natuurlijk dom om het niet uit te proberen, nietwaar?
Eigenlijk heb ik binnen nog veel te doen, schoonmaken en zo. Maar het is buiten veel te mooi weer, dus geef ik mezelf een echt vakantiedagje vandaag. DH is binnen het nieuwe audio-video-TV-meubel aan het vullen en ik geniet van het zonnetje. Je ziet wel waar wij ons vakantiegeld aan uitgaven, verbouwing en audio-video-TV-meubel.
With maizena (cornflour) on my blister I am reading Jennifer Chiaverini outside in the sun. Several people gave me this tip to put some maizena on my open blister, it should heel better. So I give it a try.
Actually I have lots to do inside, cleaning and so. But the weather is to good, so I gave myself a real day off today. DH is inside installing the new audio-video-TV-thing and I enjoy the sun. You can see how we spend our holidaymoney, utilityroom and audio-video-TV-thing.

Tussen alle hectiek van verbouwingen en zo door, heb ik van de week toch nog 2 rondjes van de LiB kunnen maken. Al wilden mijn handen door het gesjouw niet echt. Volgende week beter.
Between all the hectic from the rebuilding and so, I finished 2 rounds of my LiB. My hands protested, so it's only 2. Maybe next week.
.

15 opmerkingen:

 1. Geniet maar van de zon, het is niet elke dag werkdag hé!

  Die handwerkjes vind ik wel mooi, ook de gekozen kleurencombinatie.

  groetjes, jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Even een waarschuwing i.v.m. de blaar. Ik weet niet of het al begint te genezen, maar als er rode randen ontstaan kan het duiden op een infectie of als je merkt dat het niet geneest. Daar zou je dan toch even mee naar de dokter kunnen gaan voor een speciaal zalfje.
  Sterkte ermee en geniet maar lekker in het zonnetje en het mooie boek!!
  Groetjes van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet jij maar van het zonnetje, van de winter kan het niet meer. Als er visite komt en ze klagen, dan wijs je ze gewoon waar de stofdoek ligt en de stofzuiger staat, dan heb je er tenminste wat aan.
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zon, maar ook hele donkere wolken en het waait hier erg hard..
  mijn was waait er bijna af...
  geniet maar lekker van je boek.
  OJa, Voor degene die mij kwijt is, en wel wil blijven volgen....
  Naar dashbord gaan, lijst met blogs selecteren om te bewerken, mij toevoegen, en het boeltje opslaan...
  groet, cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waar maizena al niet goed voor is, doe maar even rustig aan.
  ps,van die zonnebloemen is niet erg hoor, ze worden ook speciaal gekweekt voor de vaas, zien er iets anders uit.
  In my garden blok 2 , ik maak eerst de stitchery en daarna doe ik de randen eromheen.
  Je Lib ziet er mooi uit,
  groetjes Tilly

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook ik heb vanmiddag in het zonnetje zitten lezen. Het was niet warm, maar wel relaxed.
  Laat de maizena maar z'n werk doen en als je DH indoor aan het klussen is, heeft poetsen totaal geen zin. Doe dat maar als ie klaar is.
  Groetjes en tot....
  Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lekker lezen op zijn tijd is helemaal goed. En toch nog 2 mooie rondjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gelijk heb je schoonmaken blijft wel, het mooie weer niet! En met verbouwen ook nog 2 lIB rondjes gemaakt?,ik vind ze prachtig!
  groetjes Antje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed plan, na alle drukte even een dagje lezen.
  Nog even een commentaar op je LiB rondjes.
  Wat een prachtige achtergrondstof gebruik je daar voor.
  Succes met je blaar!
  Groetjes, Els.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Als je Jennifer leest krijg je gelijk weer zin om te quilten. Je rondjes zijn mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Birgitte,
  Eerst even dit, bij de apotheek hebben ze een groen gaas, dat doe je op een brandwond en dat moet je minimaal 4 dagen laten zitten, meestal is daarna de wond goed genezen en het stilt ook de pijn, biogaas heet het geloof ik!
  Dan je schattige rondjes van LIB, die zien er prachtig uit en wat een leuke ondergrondstof gebruik je voor de borduurtjes, erg mooi! En nu moet je gewoon gaan genieten van je boek, je nieuwe verbouwde huis en een gave installatie waar straks prachtige muziek optimaal uit te horen is! Dan duurt je vakantie nog langer dan gedacht! Heerlijk hoor! Fijn weekend, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie LIB blokjes heb je gemaakt en het was gisteren heerlijk weer om buiten te zitten en te genieten, lekker te lezen en te relaxen. Schoonmaken kun je straks ook weer en meer dan genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie LIB blokjes.En geniet van het zonnetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben zelf ook bezig al is het een project waar ik af en toe aan zal werken. Dus een jarenplan. Maakt niet uit. Sticherie is heel leuk om te doen. En je gebruikt mooie achtergrondstof....

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.