Pagina's

dinsdag 3 mei 2011

Kleurtjes

Wat ben ik blij dat er kleur bestaat. Een leven zonder kleur is toch vreselijk saai. En als je zo'n blije doos ziet dan wordt je toch vrolijk.
Deze doos heb ik weer eens te voorschijn gehaald om de kleuren voor de Christmas Fun te pakken. Lynnette gebruikt meestal wel wat donkere kleuren, ook deze keer. Maar ja, ze passen wel helemaal bij het patroon.
.

3 opmerkingen:

 1. zó vrolijk, die kleurtjes en zeker zo netjes in een doosje verpakt:)
  bietje, wat is er met je blog gebeurd? de tekst is heel klein geworden, ik moet de bril op het puntje van mijn neus zetten om te lezen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O wow, je zou zo'n doos maar hebben! Ben jaloers...
  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je ook de christmas quilt maakt! Ik kreeg gisteren deel twee in huis. Het eerste blokje heb ik af! Erg leuk om te doen. Groetjes Nardy

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.