Pagina's

zondag 22 mei 2011

Meebreideken(tje)

Elisabeth zet om de 14 dagen een patroon voor deze deken op haar blog. Gisteren stond er weer eentje op. Ze noemde het vlaggetjes. Een lekker simpel patroontje dat zo te breien was. Dus pakte ik gisteravond de breipennen maar weer eens. En kijk dit is het geworden.In totaal heb ik nu 6 delen af. De blokken waar ik een kabelnaald voor nodig heb, heb ik overgeslagen. Ik moet zo'n naald nog gaan halen. Ik weet wel dat het ook met een prikker kan, maar niet bij mij. Ik prik dan door het garen heen, en het schiet niet lekker over de prikker heen. Dus die heb ik aan de kant gelegd.De blokken bij elkaar zijn nu een poppendekentje, vandaar de titel. Het nieuwste deel ligt linksboven.
.

6 opmerkingen:

 1. Jij bent een snelle, wow... nu al weer dat blok af..!
  Je kunt ook een breinaald zonder knop gebruiken of zelfs een haaknaald als kabelnaald, dat doe ik ook vaak (als ik geen zin heb om dat ding op te zoeken..)
  Leuk om je blokken bij elkaar te zien liggen.
  Fijn weekend, groetjes van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow brigitte, dat lijkt me zo leuk om te doen.
  misschien ga ik komende winter wel beginnen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk project. Je kunt ook een (grote) veiligheidspeld gebruiken om de kabels te maken. Zo heb ik het in het verleden geleerd (ergens in de grijze oudheid, haha).
  groetjes en nog een fijne zondag,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. brigitte ik ga deze week mijn pagina fasertausch aanpassen dan leg ik precies uit wat ik heb gedaan en waarom, dus even wachten en je weet álles hihihi:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje, wat een leuk dekentje wordt dat. Meteen even naar beneden gescrolled > heerlijke verse groentes tegengekomen, maar van mijn stoel gevallen van je toiletpapierkunst! Dat ga ik ook proberen!! Dank je wel voor de tips! En tot gauw "spreeks".

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.