Pagina's

zondag 25 september 2011

Meebreideken

Afgelopen vrijdag maakte ik snel dit blokje. Het is een heel eenvoudig patroon van maar een paar verschillende toeren. En breit zich lekker snel.


Het patroon vond ik hier bij busy bessy. Ondersteboven vind ik het blok nog mooier. Maar als ik mijn blok met dat van haar vergelijk dan ziet het er toch wel anders uit. Kijken jullie even mee, en kan iemand me vertellen wat ik anders gedaan he.


Let wel, deze close/up is va het lok odersteove.

.

5 opmerkingen:

 1. ik zie wel een aantal foutjes die ik er zelf ook in heb zitten. dat wanneer je insteekt om de lus op te halen. je maar in de helft van de laatste steek zit.
  maar dat is ook niet overal.
  wat ik zelf ook heb gedaan. ik heb 2 de lussen aan de achterkant van het werk wat losser gemaakt. (moeilijk uit te leggen) met de punt van een breinaald tussen de steken wat heen en weer geschoven. zo trekt je die lange steek (aan de voorkant) wat meer naar de achterkant en geef je de 2 lussen aan de voorkant wat meer ruimte.

  het is heel moeilijk uit te leggen.
  maar misshien begrijp je het wel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben geen held in breien. Voor mij ziet dit blokje er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ach wat bietje, het is jouw meebreideken en laat het maar mooi zoals het is: het is prachtig:)

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.