Pagina's

dinsdag 14 augustus 2012

Naaimapje

Kennen jullie dat ook? Er is zo veel leuks te koop, zo veel leuke pakketjes. Maar het ontbreekt je gewoon aan de tijd om e.e.a. te maken. Ik ben nog niet zo lang aan het quilten-naaien-patchen etc., maar ook hier staat een mandje met al diverse pakketjes die wachten op naald en draad.

En ook ik neem me voor om niets nieuws te kopen, maar ik weet nou al dat me dat niet gaat lukken. Dus trok ik afgelopen week maar eens een pakketje te voorschijn en ben het gaan maken. Dit is het geworden: een naaimapje.


Het is een pakketje van Bep. Dat kun je ook wel aan de stofjes en het patroontje zien hoor. Tenminste, ik herken ze tegenwoordig al best goed. Iedere ontwerpster heeft toch haar eigen 'handtekening' in de ontwerpen.


Als je de zijkant bekijkt zie je duidelijk dat er ook wat 'in' zit. Dus maak ik het even open voor je. Dat gaat heel simpel, want het koordje is gewoon om de prachtige houten bloemetjesknoop gedraaid.


En kijk, dan komt het naaimapje tevoorschijn. Links een speldenkussentje, rechts een vakje waar een schaar en borduurgaren in past. En in de midden een flapje waar je naalden aan kunt steken. Alles bij de hand. Super ontwerp. Bedankt Bep.

Haar ontwerpen zijn echt leuk. Bij deze was het voor mij wel even puzzelen, want ik wilde een stukje batting in de buitenkant en in het flapje in het midden. Hoe zit dat dan met het stapelen van de buitenstof - batting - binnenstof? Maar met wat puzzelen is het gelukt.

.

6 opmerkingen:

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.