Pagina's

zondag 19 augustus 2012

Poeh, poeh,

wat is het warm. Gisteren ging het nog, maar ik zie erg op tegen vandaag. Ik denk dat ik maar lekker binnen blijf.

Gisteren moest ik wel er uit. Eerst 's morgens mijn spiksplinternieuwe autootje ophalen. Na lang wegen, dubben, denken, vergelijken, etc. kwamen DH en ik op de nieuwe Twingo. In deze kleur.


De wieldoppen zijn overigens gewoon helemaal zwart. Lekker sportief. HET belangrijkste wat er op dit moment in de auto zit is natuurlijk de airco. En die heeft gisteren tijdens de rit naar huis, al volop mogen draaien. Mensen wat is het anders heet in een auto. Dus geen extra ritje gisteren.

Niet om reclame te maken, maar deze auto is ook in fuchsia te krijgen. Heb ik ook bij staan te dromen, maar ik vond de kleur toch te vrouwelijk, niet echt iets voor mij. Ik heb liever een stoere auto.

In het echt minder fel dat dit. Er waren al diverse van deze verkocht. En van die blauwe niet. Bovendien heeft die blauwe een gestreepte bekleding, waar het blauw in terugkomt. En in het interieur zit ook diverse blauwe accenten, precies hetzelfde blauw als aan de buitenkant. En dat kon niet met deze fuchsia. Dan kreeg je zwart lak.

Kortom, ik ben er blij mee. Morgen is de vakantie over en ga ik weer aan het werk. Dus dan mag de Twingo ook haar best gaan doen, net als ik.
Als je er van kunt genieten, geniet dan van deze superwarme dag. Ik kom alleen buiten om een foto van de termometer te maken en de dekbedden buiten te hangen. Die zitten nl. in de wasmachine. Hebben we vannacht waarschijnlijk toch niet nodig..

7 opmerkingen:

 1. veel plezier met je auto Birgitte ziet er mooi uit. groetjes (ps gisteren was het hier 42 graden en komt allemaal naar je toe.)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd.. blitse auto. Mmmmm kleur is zo persoonlijk mar ik zou ook gaan voor blauw. En dan de warmte...... Pfffff. Niet leuk meer. Vandaag wordt het nog warmer en er is veel minder wind dan gisteren. Dat belooft dus niet veel goeds. Dus gewoon maar proberen zo min moeilijk te doen en de schaduw opzoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je auto. Hij is heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb 2 maanden geleden precies dezelfde gekocht. :-)
  Veel rijplezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke auto, Bietje! Daar ga je lekker cool in rijden. Van mij mag die warmte snel over zijn.. ppffffft wat een hitte.
  Succes morgen op school, ik mag ook weer beginnen. Moet er nog zin in krijgen..

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je nieuwe auto. Ziet er gaaf uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk hoor, een nieuwe auto. Ik vind het ook altijd heel leuk als de kleur van de buitenkant in het interieur terugkomt. <Om die reden was ik waarschijnlijk ook voor de blauwe gegaan hoewel ik die fuchsia ERRUG mooi vind.....
  En dan: mensen in Nederland. Het is ook nooit goed. Eerst moest ik allerlei logjes aanlezen die erover gingen dat het zo verschrikkelijk slecht was het weer en nu moet ik weer overal lezen dat het zo heet is, pfffff. Kom allemaal naar Zweden! Toen het bij jullie regende was het hier heerlijk weer, nu is het hier een graad of 23 en wisselend bewolkt.

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.