Pagina's

donderdag 7 maart 2013

Gezellig


Quilters houden van gezellig, en ik ook. Ik houd ook van kransen. En moet me echt bedwingen in een winkel als ik een mooie zie. Maar deze kon ik vorig jaar toch niet weerstaan. Het is een krans met wat mos er op gelijmd, en wat van de grote noten (weet de naam niet) en zaaddozen (weet ik ook de naam niet van). Een koord van wit vilt is er rond geslingerd en ook zilverkleurig dik zilverdraad. Daaraan hangen 2 bloemenglaasje.


Oorspronkelijk zat er een witte roos met wat frisgroen in. Maar toen die uitgebloeid was, moest ik op zoek naar iets anders. Het zijn deze rood-witte gerbera's geworden. Heerlijke kleuren. Ik had ze nog nooit in deze kleurstelling gezien. Maar krijg er echt zin in de lente van.


En 's avonds is het ook een gezellige krans. Want in het midden heb ik een geurkaars gezet. Aangestoken geeft die een prachtig en gezellig licht. En hij verspreid ook een heerlijke vanillegeur. 


Het leuke is dat het mos heel mooi en groen indroogt. Dus als ik iedere keer de glaasjes vul, heb ik nog lang plezier van de krans.


.

6 opmerkingen:

 1. Mooi,
  Ik hou ook van kransen:) en gezelligheid op tafel:)

  Groet Annelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is een hele mooie krans. Ik houd wel van gezelligheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn van die dingen die ons door de donkere dagen heen helpen, maar die je van de zomer gewoon even moet opbergen zodat ze in het najaar weer met plezier worden neergezet en dan met heerlijk geurende kaarsjes en bloemetjes maken het een perfecte sfeermaker!
  Genieten, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtige krans voor de tijd van het jaar. Het witte van de 'smeltende'sneeuw en de bloemetjes als aankondiging van het voorjaar.
  De 'doos' met gaten komt van de lotus vandaan maar de andere? geen idee...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. We delen dus nog een gezamelijke verslaving....kransen... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.