Pagina's

woensdag 7 augustus 2013

Eerst een bakkieheerlijke koffie. Nee, geen latte machiato, maar caramel latte machiato. Heerlijk....
Straks ga ik heerlijk al jullie blogjes bijlezen. Soms heb ik hier en daar al wat gelezen en ook geantwoord, maar het was me meestal veel te warm. Of in ieder geval had ik er geen puf voor.


 Maar ik wil jullie ook dit laten zien. Mijn nieuwe, zelfgehaakte tafelkleedje. Heerlijk ouderwets volgens DH. En eigenlijk vind ik dat zelf ook wel. Maar het verbergt mooi de brandvlekken op de tafel er onder. Normaal staat er een flinke schaal met kaarsen op. Maar voor de foto wilde ik jullie ook graag het midden laten zien, dus staat er een glazen stolp op voet op.

Oh, je wilt een close-up zien? Dat kan, u vraagt wij draaien. Kijk eens, je wordt op je wenken bedient. 
Het patroon het ik van een Nederlandse blog. Het was een CAL (Crochet A-Long) ofwel samen haken in delen. Perfecte uitleg. Maar ik kan nu niet zo gauw meer vinden van wie die blog was. Als je het weet, meld het dan svp, dan zet ik het er even bij. En mail de eigenaresse van de blog dat ik ook meegedaan heb. Ze zal vast wel mijn resultaat willen zien. Want het is altijd leuk om te zien dat iemand meedoet met jou initiatief.


Van dit patroon heb ik ook het middelste stuk nog eens gehaakt. Twee keer zelfs. Dit ligt onder de stolpen die zo af en toe ook op de tafel staan. Vormen zo een leuke eenheid.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties, dus laat maar komen. Hoe meer reacties hoe liever. Maar nou ga ik eerst een rondje blogs met koffie doen. Tot de volgende keer..

4 opmerkingen:

 1. Ja het was veel te warm om te bloggen. Je kleedje is heel leuk. Juist leuk die óuderwetse' handgemaakte dingen. Ik ben helaas een kruk in haken. Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een werk is dat geweest! Maar het resultaat is heel fijntjes en past goed bij het tafeltje waar het op ligt. Mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mag ouderwets lijken, maar ik vind het prachtig!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een pracht exemplaar...

  En 't is niet ouderwets.... nee... daar hebben we een nieuwerwets woord voor... vintage...*Ü*.

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.