Pagina's

vrijdag 30 augustus 2013

Snif, snif, snotter, snotter

Had ik mij zo verheugd op mijn eerste lange vrije weekend, sinds de school is begonnen. Ben ik zwaar verkouden. Sinds woensdag nies ik me een slag in de rondte, gisteren kwam de loopneus en vandaag hoesten tot mijn luchtpijp er pijn van doet.En ik had zo veel plannen voor dit weekend, naar Hillegersberg, heerlijk met twee vriendinnen bijkletsen onder genot van iets lekkers, goed schoonmaken, etc. etc.

Dat laatste vind ik niet zo erg dat niet gaat lukken, maar die eerste twee...  
Misschien ook maar goed dat ik vandaag vrij heb, anders was ik toch gaan werken. Een niezen en hoesten houdt mij niet tegen.
Maar hopelijk ben ik zondag beter, dan kan ik toch nog lekker bijkletsen. Dus Bietje neemt eerst een stoombadje om alle luchtwegen leeg en schoon te maken. Dan kruipt ze lekker onder de wol, om alle ziektekiemetjes er uit te zweten. Hopelijk vinden ze die warmte net zo vervelend als ik..

4 opmerkingen:

 1. O, dat zul je altijd zien..., heb je zoveel plannen en dan wordt je ziek!
  Je werkt toch op een school? Daar lijken altijd ziektekiemetjes rond te zweven..
  Nou, kruip maar lekker in je warme bedje (bllhhh) en neem een vitamine shot!
  Beterschap, groetjes van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap.........neem maar lekker een hete grog......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap, lief bietje !
  Neem lekker hete citroen en wat lapjes......

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.