Pagina's

zondag 11 augustus 2013

Portomonee

Tsja, ik zei het al eerder. De afgelopen tijd heb ik flink gehaakt. Ik weet niet waarom, maar ineens kreeg ik zo'n bevlieging. Mijn tafelkleed hebben jullie hier al kunnen zien. Ik haakt het rondje in het midden een aantal keren als kleedje, maar ook een keertje extra.

En daar maakte ik een portemonneetje van. Ik had nog een beugeltje liggen, waar het rondje precies in past. En ziet het er niet schattig uit?


Het is eigenlijk alleen geschikt voor muntjes, want het is niet groot. Ik heb er ook wat spijt van dat ik het niet gevoerd heb, maar gelukkig vallen muntjes er niet uit. Dus het kan wel. Om te laten zien hoe klein het eigenlijk is, wilde ik er een euro op leggen. Maar ik was totaal door mijn kleingeld heen. Laatst met ons dagje uit hebben we dat gebruikt om koffie te betalen. Ik heb geen munt meer in mijn beurs. Gelukkig is er nog een pinpas....

Dus daarom een foto met een kartonnetje met borduurgaren. Jullie weten wel hoe klein deze kartonnetjes zijn. En kunnen dus ook zien hoe GROOT mijn beurs wel niet is. En hoeveel geld ik daar in kwijt kan......... niet.


Bij nader inzien, misschien moet ik het maar gebruiken als opbergplek voor mijn borduurkaartjes bij een borduurwerkje.

.

2 opmerkingen:

  1. Precies groot genoeg voor kerkengeld, zouden ze vroeger zeggen! Maar het is wel schattig geworden!
    Groetjes
    Lida

    BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.