Pagina's

zondag 26 januari 2014

Snel berichtje

De CAL 2014 is echt mijn ding. Ik houd van haken en op deze manier haak je prachtige patronen. De uitleg van Tertia met foto's is super eenvoudig te volgen. Ook bij de gevreesde Catherine Wheel dat deze week aan de beurt was.


Dit was hoever ik was vóór deze week. Ik haak met 3 kleurtjes en niet een deken, maar (op advies van DH) een smaller stuk. Ik ga er kussens van maken.

Maar het idee van een deken bleef toch knagen. En dus ben ik afgelopen vrijdag naar de wolletjeswinkel gegaan en heb vier nieuwe kleuren gekocht. Van heerlijk zacht garen en toch niet pluizig, zodat het lekker te haken is. Vrijdag avond was ik alleen thuis en heb ik heerlijk zitten haken. Aan een DEKEN.


Het zijn heerlijke herfstkleurtjes, warm oranje, leverkleurig bruin, stralend beige en warm wolwit. Het licht was vanmorgen nog niet optimaal toen ik de foto nam. Om goed licht te krijgen óp mijn haakwerk heb ik er een bolletje oranje wol onder gelegd. Vandaar dat het lijkt alsof het niet helemaal recht gehaakt is.
Ik haak met haaknaald 3,0. Maar de Catherine Wheel is met naald 4.0 gehaakt. En geloof mij, dat is echt wel nodig. Anders wordt het veel te strak en trekt het helemaal naar binnen.

Met de deken ben ik nu helemaal bij. En de "kussentjes"??? Die liggen nog te wachten op de Catherine Wheel, waarschijnlijk vandaag. Als het weer zo slecht blijft als voorspeld.

.
6 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleuren Birgitte. Toch de knoop doorgehakt. Fijn haakweekend!
  Grodtjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk toch een deken dus;)
  Mooie kleuren heb je gekozen.

  groet en fijn weekend Annelie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleuren heb je uitgekozen voor de deken. En al helemaal bij ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat zal een schitterende deken worden
  Fijne zondag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er mooi uit, leuk om nog andere kleuren te zien van deze cal

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.