Pagina's

donderdag 11 augustus 2011

Wat hangt er vandaag aan het hangertje?


Mijn kruidenhangbakje is al een aantal keren geduldig achtergrond geweest voor het showen van diverse zaken. Zo zag ze Fin de Siècle al voorbijkomen en heeft ze ook de blokjes van de meebreideken aan zich 'verbonden'. Een dankbare achtergrond.Vandaag mag ze weer een meebreiblokje showen. De ribbeldriehoekjes. Een lang patroon, 19 naalden, maar wel leuk om te maken. Dit is typisch een blok dat je best snel uit je hoofd leert. Achteraf mis ik wel aan een zijkant ook de gaten, die heb ik er later zelf bij gebreid. Is het te zien?

PS: Leuk te horen dat ik gemist werd. Op de zuidlimburgse Bee werd al gekscherend gezegd dat Bietje en Rietje samen op vakantie waren. Het was zo stil. Rietje had digitale problemen en ik, gelukkig niet. DH heeft deze week vakantie gekregen en ik wilde nog zoveel doen, waar ik hem eigenlijk niet bij kan gebruiken. Dus vandaar dat ik zo stil was.
.

6 opmerkingen:

 1. Ik vind het een leuk patroon en mis die gaten aan de zijkant niet hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien wat er steeds op je kleerhangertje hangt, hoor! :)
  Weer zo'n mooi patroon!
  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je weer terug bent, en al meteen zo druk bezig. Mooi breiblokje vind ik. knufzz....peebee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk elke blok is weer een avontuur en........misschien gaan bietje en rietje gewoon eens een dagje op vakantie?:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Birgitte,

  Hier zeggen ze altijd "Stilte voor de storm", dus wie weet wat heb jij volgende keren allemaal te laten zien aan ons hé :-))

  Leuk breiblokje, helaas ben ik een leek op dat gebied, dus ik miszie er niks aan :-)

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk blok is dit. Ik zie er niets fout aan.

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.