Pagina's

maandag 4 januari 2010

Het gewone leven begint weer

En het gewone leven begint weer. Na twee heerlijke vakantieweken, mocht ik vandaag ook weer beginnen. Al hoewel . . .
Ik ben docent aan een middelbare school. En afgelopen weekend is hier in het zuiden een flink pak sneeuw neergelegd. Wondermooie beelden, ook vanmorgen in het donker of halfdonker. Maar voor de leerlingen die met de fiets naar school gingen, wat lastiger. Velen waren het eerste uur véél te laat aanwezig. De fietspaden waren nog niet schoongemaakt. En van sommigen was het fietsslot bevroren. Ik wist niet dat dit kon. Dus die is uitgeroepen tot de beste smoes van de dag. Al was dit vanmorgen wel waar. Ook degene die met de bus moeten komen, waren te laat. Ofwel de bus was te laat, ofwel de bus was bij diverse haltes doorgereden, omdat ze al vol zat.


Al met al duurde het lang voordat ik mijn klas compleet had. Gelukkig dat ik ze op maandag altijd 2 keer zie. De uitleg is dus naar het volgend lesuur verschoven.

Een nieuw jaar, nieuwe kansen, is een gezegde bij ons. Ofwel, tijd om te bedenken wat je dit jaar allemaal gaat doen. Nu ben sinds 01-01 jl. geen raadslid meer, en heb dus veel meer tijd. Maar als ik op de diverse blogjes zie wat met allemaal van plan is, dan zou ik nog steeds tijd te kort komen. Dus ik heb besloten de dag te nemen zoals deze komt. En voorlopig mijn extra vrije tijd te gebruiken om bij te komen en achterstallige zaken weg te werken.
Mijn ervaring is dat deze tijd toch snel genoeg gevuld wordt. Ofwel door mezelf of door anderen.


Maar als ik deze BOM zie, dan ga ik wel watertanden. Hij heet 'Under the Sea' en gaat dus over de onderwaterwereld. Dit is een goede kans om ook eens een stitcherie met inkleuring te gaan maken. Even een plaatje van nummer 1. Ik heb dit van de website van de maakster. Geen idee of het mag, maar aangezien ik twee keer de link ernaar vermeld heb, zal het wel loslopen.

En op de valreep zag ik ook dat zij de eerste was dit jaar met een give-away. Dus als je nog mee wilt doen.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Birgitte, dank je wel voor je reactie op mijn give-away hihi! Je naam zit 2x in het mandje hoor! Leuke stitchery ga je maken, gewoon doen joh! Het is heerlijk werken en het kan overal, weinig rommel hihi! Mooie avond nog! Groetjes, Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Birgitte
    T'is wat hé met die sneeuw! Die 2 pubers van mij moesten vanochtend 10 km fietsen, gelukkig was het fietspad redelijk schoon en begon de school pas om 9.10. Lijkt me een leuke bom, heb hem opgeslagen, maar ben op het moment met zoveel bezig.....

    BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.