Pagina's

woensdag 13 januari 2010

Squares of toch Grannys

Vorige week woensdag riep ik mijn woensdag uit tot Square-dag. In de tussenliggende week, kwam ik op haar blog en zij noemde deze vierkantjes: "Grannys". Nou vind ik dat veel sympaticer klinken. Dus van nu af heten ze ook bij mij Grannys. Intussen heb ik ijverig doorgehaakt. En dit is het resultaat.
Omdat ik erg van grafiekjes houd, ga ik de aantallen bijhouden in een grafiek. Op die manier is goed te zien wat mijn productieve weken waren. Van de eerste twee weken ziet de grafiek er zo uit.Het lijkt alsof ik weinig gedaan heb, maar dat is maar schijn. Ik ben eerder met de Grannys begonnen, maar pas vorige week gaan tellen. En daarnaast heb ik besloten om er een deken van te maken. Die deken wil ik een lapjes-uiterlijk geven. Daarom ga ik Grannys van verschillende grootte maken. Ik wil van elke kleur 1 grote en daarnaast ook nog veel kleintje maken. Dit zijn mijn GRANNYS en mijn grannys van deze week.

2 opmerkingen:

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.