Pagina's

vrijdag 22 januari 2010

Jennifer Chiaverini

Echte quiltsters kennen haar naam natuurlijk. Jennifer schrijft quiltboeken, maar ook boeken over quilten. Haar 16e boek staat op het punt van uitkomen. Een nadeeltje (althans voor sommigen onder ons), ze schrijft in het Engels. De Nederlandse uitgever (Uitgeverij Arena) wil de overige boeken niet meer vertalen. Aan te weinig animo kan het niet liggen want op diverse blogs heb ik gelezen dat haar boeken in het Nederlands ook goed verkocht zouden worden.

Nu is Henrieke van deze blog een handtekeningenaktie begonnen om alle boeken van haar in het Nederlands vertaald te krijgen. Uiteraard is dit een digitale handtekeningenaktie. Ik heb al getekend, jullie ook?
Nog niet . . .
Dan heb je nu nog de kans op deze link. Misschien dat we men z'n allen de uitgever kunnen bewegen om alsnog aan het vertalen te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.