Pagina's

woensdag 13 januari 2010

Oeps, nog een heel klein berichtje

Ik was op allerlei blogjes naar de ´eerste quiltjes´ aan het kijken. Ook ik ben min of meer besmet met het quiltvirus, alleen zijn de symptomen nog niet helemaal zichtbaar. Mijn eerste quilt moet nog gemaakt worden. Sterker nog, ik moet er nog mee beginnen. Maar zo´n oproep van Katrien is natuurlijk geweldig voor mij. Alle valkuilen passeren de revue in de bijbehorende verhalen. Kan ik alleen maar van leren. En intussen geniet ik van alle prachtige quilts. Voor mijn gevoel kunnen dat nooit beginnersquilts zijn, ze zijn veel te mooi.

Bij het kijken zal ik ook een berichtje van haar. Waarin ze haar tweede give-away aankondigd. Niet te veel reageren, want dan wordt de win-kans voor mij een stuk kleiner.


Nog even terugkomend op quilting. Het jaar 2010 wordt toch echt het jaar van mijn eerste quilt. Ik ben al aan het lapjes sparen. En ik heb al een serie leuke patronen gezien, die mijns inziens niet al te moeilijk zijn. Dus nou is er geen excuus meer. Behalve tijd. . . . .

Mijn droom is de quilt of de foto of iets soortgelijks. Ik zag heb op deze link. Maar dat blijft voorlopig een droom, want ik heb ook gelezen dat een wybervorm echt een lastig patroon is. Tenminste om hem goed uit te laten komen. Maar dromen en mijmeren mag.

2 opmerkingen:

  1. Leuk dat je even langskwam op mijn blog.
    Hoop dat je er toch ooit eens aan kunt beginnen.En dromen van quilts dat heb ik ook,heb nog een hele lijst dat ik zou willen maken ,maar ja tijd zal me wel ontbreken.
    Succes alvast,met of zonder cursus.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihihi, zo nieuwsgierig als ik ben moet ik toch eens gaan kijken wie dat Bietje toch is. EN wat blijkt een quiltlover. Nu bij het zien van deze quilt raad ik je sterk aan les te gaan volgen meid, zodat je volgend jaar gewoon deze kan gaan maken! Succes ermee. Groetjes uit Virginia

    BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.