Pagina's

woensdag 2 maart 2011

Aftellen

Al een paar weken tel ik af naar de volgende vakantie, de carnavalsvakantie. Komende vrijdag is het zo ver. Eerlijk gezegd verlang ik er meer naar vanwege de vakantie, dan vanwege de carnaval. Ik ben de laatste weken zo moe, als ik de kans krijg, slaap ik de klok rond. en dat is echt ongewoon voor mij.

De verhuizing naar de nieuwbouw, nieuwe manier van lesgeven, drukke en ongemakkelijke klas, en nog wat dingetjes daar rondomheen. Dat alles zorgde voor die intense moeheid. Toen ik het onderstaande plaatje tegenkwam, wist ik meteen welke tekst er bij moest.

Dus voor een extra glimlachje deze kikker.

For my foreign readers, the text is:
"Don't disturb, I am waiting for Friday!"
.

6 opmerkingen:

 1. nou meis, zo te lezen heb je ook wel heel veel op je bordje!!! En daarbij komt dat we aan het eind van de lange winter zitten, we hebben ZON nodig!!!! Ik hoop dat je een heerlijke week hebt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Birgitte,

  Ja het vraagt allemaal veel van een mens hé, ik hoop dat je snel je verdiende vakantie krijgt en je heel lang mag slapen en niks moet dan, alles mag, maar geen verplichtingen dan hé!

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Soms moet je gewoon een pas op de plaats maken. Je hebt natuurlijk ook allerlei energievretende dingen gedaan. Dus geniet van de carnavalsvakantie. Die kikker vind ik geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. eens lekker onderduiken in de carnaval kan ook heel ontspannend zijn en dan de rest van de week genieten:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt ook wel erg veel te doen gehad de laatste tijd. Rust maar een even lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geniet van je week "rust" en zoals het er nu uitziet zal de zon nog wat gaan schijnen ook! Dus alles komt goed! Knufzz..Peebee

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.